Newsroom

Detron gaat samenwerking aan met Living Lab Regio Foodvalley Circulair

Onlangs heeft Detron samen met ruim 160 ondernemers, onderwijs- en kennisinstellingen en overheidsorganisaties in Regio Foodvalley, de handen ineengeslagen om de komende jaren een brede circulaire beweging op gang te brengen.

Meer weten? Praat verder met Robbert

Robbert van Hagen, Director Business Development
T: +31 (6) 20445565
M: Robbert.van.Hagen@detron.nl

 

LinkedIn

De betrokken partijen bundelen hun krachten in het samenwerkingsprogramma Living Lab Regio Foodvalley Circulair. Samen spannen zij zich in om een bijdrage te leveren aan de transitie naar een circulaire economie, waarin afval niet meer bestaat en grondstoffen opnieuw worden ingezet in de keten. Een economie ook waar energie en producten hernieuwbaar zijn en waarin menskracht, goederen en diensten optimaal worden benut.

Detron & circulair

De lifecycle-dienstverlening van Detron draagt vandaag de dag al bij aan de circulaire beweging. Zo repareert en refurbisht Detron alle denkbare industriële computer parts, embedded boards en power supplies. Samen met ondernemers, overheid en onderwijsinstellingen uit de regio gaat Detron aan de slag om te bekijken welke ICT-oplossingen nog meer de circulaire ontwikkelingen binnen deze regio kunnen ondersteunen.  

Over Regio Foodvalley

Acht gemeenten maken samen de Regio Foodvalley: Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen. Het Samenwerkingsprogramma Regio Foodvalley Circulair is één van de projecten uit de Strategische Agenda 2015-2018 van Regio Foodvalley.

Over Detron ICT Groep

Detron is dé onafhankelijke ICT-dienstverlener en levert (hybride) cloud-diensten, werkplekmanagement, lifecycle services, IT security services en (unified) communication-oplossingen. Detron geeft richting aan resultaat en ontzorgt opdrachtgevers door de regie over de ICT-omgeving over te nemen. Met een jaaromzet van ruim EUR 90 miljoen en 450 medewerkers is Detron een van de grootste niet-beursgenoteerde ICT-ondernemingen van Nederland.